Följ oss:

Besök vår google-busines

isolering plåtslageri norrköping

Kontakta oss

Här finner ni våra kontaktuppgifter. Vare sej ni önskar en offert, vill diskutera exteriör design på ert hus, veta mer om isolering, boka ett personligt möte eller bara säga hej så är ni välkomna att kontakta oss.

Drömmer du om ett nytt utseende på ditt hus?

Vi har idéerna, kunskapen och materialkännedomen för att göra det verkligt.

modern fasad plåt ide

Har ni några frågor?

Fyll i formuläret så kontaktar vi er.

 
 
 
 
 
corten ch:s

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

01.  Vi vill ändra design på vårt hus, kan ni hjälpa oss?


Självklart. Vi har tillgång till marknadens ledande produkter samtidigt som vi har ett gott öga för design. Vi hittar lösningar tillsammans med er och ert gamla hus får nytt liv och ett modernt arkitektoniskt utseende. Ni är välkomna att boka ett möte så kan vi berätta mer hur vi kan hitta en unik lösning, just för er.02.  ROT-avdrag?


Självklart kan ni nyttja rotavdrag (takomläggning, takrenovering, fasadinklädnader mm.) För aktuell information om rotavdrag se skatteverkets hemsida.

Önskar ni nyttja ert rotavdrag meddelas detta till oss.03.  Ändringar och tillägg?


Ibland kommer man på att man vill göra en ändring under arbetets gång. För att slippa konflikt förhandlas alltid en ändring eller ett tillägg innan arbetet påbörjas.

Detta sker skriftligen så båda parter kan känner sej trygga.04.  Hur lång är er garantitid?


Vi lämnar 10 års garanti på utfört arbete inom byggplåt. Kontakta oss för information om garantier gällande isolering.05.  Vad är teknisk isolering?


Teknisk isolering är ett begrepp som används för värme och kylisolering av industriella och VVS-installationer.

Teknisk isolering omfattar en mängd olika användningsområden, temperaturen på objekt som isoleras kan variera från extremt kallt till flera hundra plusgrader. Uppgiften för en isolerare är att isolera mot värme, kyla, brand och ljud. Genom att utföra dessa åtgärder minskar man energiförlusterna samt skyddar mot t.ex. brännskador och brand. Materialen som används består mestadels av mineralull och cellmaterial, det förekommer även olika specialisoleringar, t.ex. Keramisk isolering. Vanligen bekläds isoleringen med plåt eller plast för att skydda isoleringen.

plåtfasad

Den här hemsidan använder cookies. Genom att fortsätta använda sidan godkänner du vår användning av cookies.

Acceptera